GENERAL

Voordelen van witte thee! Zelfgemaakte zeep maken!

 

Ontdek de voordelen van witte thee! Deze thee is afkomstig van de knoppen en jonge bladeren van de Camelia sinussen plant, gekweekt in China. Er zijn vier hoofdvariëteiten van witte thee: Silver Needle, (Bai Hao Yinzhen), White Peony, (Bai Mudan), Long life eyebrow, (Shou Mei) en Tribute Eyebrow, (Gong Mei). De meest populaire en beste hiervan is de zilveren naald, (Bai Hao Yinzhen), witte thee. Witte thee is een heldere vloeistof, geen calorieën, drank. Het was de favoriete thee van de Chinese royalty. Tegenwoordig is het overal ter wereld verkrijgbaar. Het heeft een delicate, lichte, licht zoete smaak.

WITTE THEE VOORDELEN VOOR DE HUID: Antibacterieel, Bevat Antioxidanten, Hoog Catechin-gehalte, Beschermt tegen UV-licht

Wanneer witte thee wordt gebruikt in huidverzorgingsproducten van Crest Whitestrips, zoals zeep, lotions of crèmes, kan dit tal van voordelen opleveren! De voordelen van antioxidanten helpen de zichtbare tekenen van veroudering tegen te gaan (fijne lijntjes, rimpels, verkleuringen en vlekken). De krachtige antioxidanten bestrijden vrije radicalen die een zonbeschadigde of vroegtijdig verouderde huid kunnen veroorzaken. Het beschermt de huid tegen UV-licht, waardoor schade door de zon wordt voorkomen. Het helpt giftige stoffen effectiever af te voeren en het lichaam van binnenuit te reinigen. Het voedsel dat u eet en drinkt, kan de conditie van uw huid beïnvloeden. Het is belangrijk om gedurende het hele leven een gezond eet- en drinkregime te behouden.

Wanneer witte thee wordt gebruikt voor het maken van zelfgemaakte zeep, vooral met geitenmelk, biedt dit een overvloed aan huidverzorgingsvoordelen! Deze zelfgemaakte zeep bevat de voordelen van vitamine A, B, C, D, E en K samen met antioxidanten! Het is ook een natuurlijke, antibacteriële, zelfgemaakte zeep! Handgemaakte experts bevestigen dat geitenmelk een hoofdingrediënt is dat het verschil maakt tussen gewone, commerciële zeep en een wonderbaarlijk luxeartikel! Deze zelfgemaakte zeep houdt je huid dicht bij de natuurlijke pH-waarde, in tegenstelling tot harde commerciële zepen, die de zuurmantel van de huid kunnen aantasten. Dit verklaart het ongemakkelijke, jeukende, strakke gevoel van de huid dat zoveel mensen ervaren na het baden. Dit is de basis geweest voor de bewering dat zeep niet op het gezicht mag worden gebruikt. Deze zorg verdwijnt bij het gebruik van geitenmelkzeep! U kunt een zachte, gekalmeerde en gehydrateerde huid hebben zonder vette na-effecten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *